Mi amor mexicano

Vi er kommet til en verden der mennene ikke er redde for sjekke oss opp, florte, og gi oss sin totale hengivenhet. Jeg var ops paa det, og trodde jeg skulle unngaa aa falle for en av disse machomennene. Jeg trodde i hvert fall ikke det skulle gaa saa fort, at det skulle skje allerede i Mexico.

Vi mottes i en park. Han var sjarmerede, og flortet forst paa avstand, for han kom bort til meg. Ingunn syntes nok det var litt teit, men holdt seg diskre i bakgrunnen. Jeg falt pladask for José. 

Etter aa ha tilbrakt litt tid med han brast illusjonen. Forst gikk det opp for meg at han hadde loyet paa alderen. Deretter kom en gjeng med jenter bort, som tydeligvis kjente José godt. Plutselig var ikke jeg alene om aa ha hans oppmerksomhet, han var nok en rundbrenner av det erfarne slaget.


image6

José sa han var fem aar, men han var bare to. Her mens det enda bare var oss to.

Stikkord:

4 kommentarer

Kristin

05.sep.2007 kl.12:48

hehe...=) glede meg til å hørra fleire historia!! klem

Sjur

05.sep.2007 kl.19:37

Du kan gjerne ta med Jose hjem! Og det er helt greit at du lar deg sjarmere av menn i den alderen....

PiTA

06.sep.2007 kl.01:17

Ble seriøst bekymra før jeg leste slutten av historien... Luve ya, my schnuppe! ZuzZ

Ingunn

06.sep.2007 kl.17:48

Hihi..dette lover jo bra..eller..kanskje litt tidlig å falle for noen allerde..men dette ble vel ikke no mer enn en liten flørt dette da:)Men han var utrolig skjønn da!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits