Backpackere på tur

Jaaaaaaaaaada da er vi på vei! Reiste tiiiidlig torsdag morgen fra Gardermoen, tar noen stopp før vi ankommer Ecuador. Måtte selvfølgelig gjøre mest mulig utav turen, takket være Kilroys generøse tilbud. Første stopp var 6-7 timer i Paris, hvor vi satset på noen intense timer i byen. Fikk med oss masse, bare se her:

                                                  
Triumfbuen             Ingunn har fått øye på Eiffelltårnet   Louvre


Turen gikk videre til Mexico, hvor vi hadde to laaaange dager i Mexico City. En dag i byen hvor vi så det som var å se, og en dag med to israelere og en svenske ut til noen pyramider. Hadde hørt rykter om at pyramidene var i Egypt, men de er faktisk i Mexico for tenk!! Har fått en smak av backpackerlivet, og det er ikke alt som frister til gjentakelse. Bodde vi på et hotell fullt av backpackere som bråka hele natta. :)

                  
Ingunn og "Aylar" fra Israel.

Nå ville ikke datan laste opp flere bilder, så de kommer senere!!

4 kommentarer

Geir L. Nord-Varhaug

06.sep.2007 kl.12:39

Haha.

Aylar fra Israel.

Håper det er mange som heter det der.

gunnar

07.sep.2007 kl.18:00

haaaalllla

Siri Moi

09.sep.2007 kl.12:25

Hei og hopp! Håper dere har det knusebra, du er sårt savna i Bergen Ellen! Vi har GUS treff i helgen og det er jo selvfølgelig helt knall :)Men nå gleder jeg meg voldsomt til neste oppdatering altså! Puss ock kram

Sunniva

09.sep.2007 kl.13:22

min kjæreste alija! :)

håper du får det helt super fantastisk der nede! tipper du får det ganske så alright for du er jo så alright og alrighte mennesker får det som regel ganske alright! :) Gleder meg også masse til neste oppdatering!

xoxoxox

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits