Ecuador mi Ecuador!

image17

ECUADOR!!! Vi er framme, jippi!! Kom på torsdag, og kan nå endelig komme med en oppdatering: Vi har det bra! Føltes som å komme hjem da vi landa i Guayaquil etter en uke på farten. Kristin og Helene Haga henta oss på flyplassen, i tillegg til Miriam og Therese :) Disse dagene har vi brukt til å komme oss litt i stand, møte gamle kjente, bli kjent med nye og med hverandre ;) I morra har vi den første "kontordagen," et helt nytt begrep for meg, så det blir jo spennende.

For alle som vil gjøre meg kjempeglad, er adressen min:
Ellen Isaksen
Centro Luterano
Vacas Galindo 712 y Noguchi
Guayaquil, Ecuador.

Takk for alle koselige hilsener på bloggen!

5 kommentarer

Siri Moi

11.sep.2007 kl.09:38

Weee, kjempeglad :D

GOdt å høre at alt har gått bra og at dere har kommet trygt fram! Her i Bergen er det tilnærmet unntakstilstand i dag, grunnet at solen har tittet frem TO dager PÅ RAD! Jeje. Lykke til med kontordagen og hold oss oppdatert :)

Mormor og beste

11.sep.2007 kl.17:56

Hei Ellen

I går tok bestefar gipsen. Må trene litt før formen er tilbake.

Koselig å lese om deg. Fortsett å skrive! Nydelig vær her i dag. Eva og Camilla har dratt til vm i Slovakia, Andreas har spist middag her.

Klem mormor og beste

Sjur

11.sep.2007 kl.19:00

I dag har vi kjøpt billetter til Ecuador!!!! Lander i Quito om kvelden søndag 16.desember. Lykke til på kontoret! Flott å bli oppdatert om hvordan det går med dere, her hjemme har vi akkurat talt opp valget, SV ned, Høyre opp. Fortsatt AP i Rælingen. Klemmer fra pappa!

Heidi

12.sep.2007 kl.17:50

Kos dere masse og ta vare på hverandre. Det ser ut som om dere har det bra, men husk, Norge er hjemme!!!

PiTA

14.sep.2007 kl.11:27

Kos deg videre i dette landet ved Ekvator! Faktisk artig å lese om korleis det går. Tenkjer på deg og håper ting fortsetter å gå bra. Gleder meg villt til å besøke ditt andre hjem!! ZuzZ PiTA!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits