Bananer i lange baner

image18

Vi har faatt oss en reservemamma. Hun heter Tanya, og kommer hver ettermiddag, vasker skolen og omraadet vi bor paa, og er over til neste morgen. Foer vi har rukket aa ta oppvasken, har hun allerede gjort det. Om en maaned er hun derimot arbeidsloes, for da er Esmeralda ferdig med foedselspermisjon. Tanya er en hyggelig, frodig og pratsom dame :) Hun ser ikke ut til aa vaere eldre enn 50, men i gaar fortalte hun meg at hun har 6 barn, 22 barnebarn, og venter sitt foerste oldebarn.

I dag tok Tanya, og mannen, som er taxisjaafoer, oss med til frukt og groentmarkedet. Resultatet ser du her, og prisen var til sammen 50 kroner:

image19 

I tiden fremover vil kostholdet vaart bestaa av gronnsakssuppe, fruktsalat, gronnsakspostei, fruktpudding, gronnsaksblanding, og ikke minst: fruktjuice!! MMMMMMMM

3 kommentarer

Siri Moi

15.sep.2007 kl.10:50

Som kommende sykepleier må jeg bare applaudere dette kostholdet! Meget bra ;)

Cecilie

16.sep.2007 kl.13:32

Hei Ellen! Spennende å følge med på bloggen din altså! Håper du koser deg masse, og nyter tiden du er der! Gleder meg til å se mer :)

Geir L. Nord-Varhaug

17.sep.2007 kl.14:27

Mmm, det så godt ut.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits