Strandtur

I helga var tiden inne for vår første strandtur, og turen gikk selvfølgelig til det beryktede stedet Montañita. Her skulle brunfargen jobbes med, og surfe- og dansekunnskapene perfeksjoneres. Det var ikke helt med i våre beregninger at været var overskyet og regnfullt, og at solen hadde tatt fri. Vi hadde det litt kjekt allikevel da! Lørdag kom Miriam og Therese fra Cuenca, og søndag reiste vi hjemover til Guayaquil. Mens vi kjørte langs kysten oppdaget vi plutselig at solen hadde kommet tilbake, og vi hoppet av på en strand der de nok ikke var vant til otlening. Folk ville ta på oss og vi fikk den beste servicen ever på en restaurant. Og siden vi faktisk solte oss på ekvator fikk vi farge av noen korte timer på stranden. San Pablo het dette uoppdagede paradiset, og her kommer vi nok til å hoppe av bussen flere ganger!!

image26

image25

3 kommentarer

ali

26.sep.2007 kl.15:40

chicas guapas:)

Mormor og beste

26.sep.2007 kl.18:28

Det ser ut som dere har det fint. Vi gleder oss med dere! Nå reiser vi også på en 10-dagers tur til Baltikum. Gipsen er borte, og bestefar beveger seg uten krykker. Ha det bra!

27.sep.2007 kl.19:17

Øyeren er like fin som Stillehavet, så! Men vi blir ikke brune her, selv om det akkurat nå er fullmåne rett utenfor kjøkkenvinduet.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits