Cellevisitt i Daule

En av de viktigste arbeidsoppgavene våre her er å reise rundt i de forskjellige cellegruppene. Forrige tirsdag var vi så heldige å få bli med kjære våre stipendiater Ángel og Vanessa til deres hjemsted, Daule. 4 kroner fattigere, og 2 timer senere, åpnet det seg en helt ny verden for oss. Frodig natur, rikåkre og rennende elver var en annerledes hverdag enn Guayaquils pulserende byliv. Målet med utflukten var å besøke Vanessa sin cellegruppe. Det var utrolig inspirerende og givende å lytte til refleksjonene de gjorde seg, og vitnesbyrdene som ble delt.
image27

Daule er en koselig liten by, og i stedet for å ta taxi for å komme seg rundt, tok vi en fantastisk mototaxi :

image28

Vanessa er en fantastisk dame i slutten av 40-årene, som bor sammen med sin mor, sin soster, og hennes to barn. Vi overnattet hos dem, og ble tatt varmt imot av både store og små. Matilde har allerede invitert oss til sin 5-årsdag 8 november, og vi kommer definitivt til å ta flere turer til Daule! Her er vi, Ingunn med Matilde på fanget, og jeg med Camila.

image29

4 kommentarer

Heidi

28.sep.2007 kl.20:43

Småsøsken over alt. Herlig!!

tante tante aashild

30.sep.2007 kl.18:36

jeg har sett bilder kjempe spennende.Klem aashild

ebbi

30.sep.2007 kl.20:30

så koselig bilde:)

Anne Marthe (som ha sletta sin blogg for den ble alldri oppdatert allikavel)

01.okt.2007 kl.19:03

åh.. da ser ut såmm dåkke ha da sååå gøy:) idag e da 18 daga t eg reise t Mali, og klare nesten ikkje å vennta altså.. hehe:) men e jo bra her på GUS og:) me ska ha en to dagers høstferie nå ut io veka:P hehe.. så egentli ha vi bare ei helg igjen her:)off.. klare ikkje beskrive kor masse eg gler meg:) mn du vett jo koss da e:) må hilse til Ingunn:)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits