Litt syk

Jeg er litt syk jeg. Ikke noe å bekymre seg over, bare sånn syk som er vanlig når man er i et annet land. Da jeg satt på bussen i dag tidlig for å reise på skolen, merker jeg at nå blir jeg sjuk! Måtte plutselig bare gå av bussen, og forbipasserende fikk det gledelige synet av en gringa som spyr på åpen gate. Så da ble det taxi hjem igjen. Takk og lov bor jeg med en lidenskapelig sykepleier, så jeg blir nok fort frisk :) I morra skal vi kjøre 3-4 timer i bil til Cuenca, og da er ikke akkurat diaré drømmen!

image30

Ellen, sykesøster, og viktige hjelpemidler: Cola, Idoform og kulltabletter.

7 kommentarer

02.okt.2007 kl.00:15

chica, que pasa con tigo. que bueno que tienes una enfermera con tigo.

Kristin

02.okt.2007 kl.13:12

off.. stakkar deg ellen... Håpe du blir raskt frisk igjen =) go bedring! klem

Siri Moi

03.okt.2007 kl.06:53

Å nei og nei, det var dårlig timing gitt! Du må ha god bedring darling! Og så må jeg si at jeg er imponert over oppdateringa her, fortsett sånn :) Det er kjempegøy å følge med!

Stor klem

Sjur

05.okt.2007 kl.15:28

Jeg vil ikke at du skal være skal være syk i et land langt borte! Men det er godt at du er i godt selskap. Vet forresten hva jeg tenker når ungdommer går av bussen for å spy....

tante tante aashild

07.okt.2007 kl.18:41

du er vel frisk igjen nå ,,,,,

Eva Randi Rønsen

07.okt.2007 kl.21:29

Hei Ellen

Stakkars deg,godt du har noen som kan trøste deg.

Skulle vært inne her før, men bedre sent enn aldri. Flott å se noe av det du opplever. Vil fortsette å følge deg. God bedring, eler kanskje du allerede re bra!!!!

TANTE-TANTE JORUNN

08.okt.2007 kl.18:13

Har nettopp kommet tilbake fra Bergen. Jeg og Isak til Merete har vært på besøk hos Helene. Selma og Isak har lekt hele dagen, vært i Akvariet og sett på krokodillene som kom forrige uke. Pent vær også. Håper du er frisk igjen.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits