Cuenca

Først og fremst: jeg ble frisk!! Var skikkelig sjuk forrige mandag, men følte meg bedre på tirsdag. Så da bar det opp til Ecuadors mest sjarmerende by Cuenca. Her tok vi en skikkelig langhelg, møtte igjen gamle kjente, og koste oss maksimalt. Miriam og Therese leier rom i et hus, og da måtte jeg selvfølgelig bo der. Var kjempekoselig å se jentene mine igjen. De jobber på et barnehjem i Cuenca, og en dag var jeg og Ingunn med for å se. Her er Miriam sammen med Marcos, og Therese med Andrés Sebastian.
image32 image33 
Vertsfamilien som jeg bodde med i tre uker måtte jeg jo også hilse på. Var og spiste middag hos dem og hang med dem en kveld :) Her er min bror Christian på 8 år, og min søster Ruth på 21. Det andre bildet et av meg og Michael, en venn i Cuenca som bare må oppleves :p
image34  image38
En hyggelig overraskelse var at to vi kjenner fra menigheten Cristo Vive, giftet seg mens vi var der! Ingen visste at de var sammen engang, men nå er de altså gift... De giftet seg sivilt på torsdag, men kirkebryllupet, som er den store festen, gjenstår. Så nå prøver vi å bli goooode venner for å bli invitert i bryllup. Her er det lykkelige paret Juan Pablo og Karina (til høyre), sammen med Ingunn og Karinas søster Valeria.
image35 
Jusstudent og fengselsfugl som jeg nå engang er, en kompis, Israel, som er advokat, ville ta oss med på besøk i fengselet. Gutten vi besøkte heter Carlos og er 12 år. Han satt ikke inne i fengselet, men i en avdeling som henger sammen med fengselet, og som er for unge gutter med rusproblemer. Carlos har vært der i over 1 år, og før det bodde han på gata. Her er Israel og vår nye venn Carlos.

image36     image37
Til slutt: det er kaldt i Cuenca!! Byen ligger på 2500 m.o.h.! Så på kvelden holdt vi på å fryse oss i hjel. Men på dagen er det deilig og varmt, og håper jeg er blitt litt brun. Jaja, det var en liten smakebit på Cuenca. Kjekt, kjekt, kjekt.

6 kommentarer

10.okt.2007 kl.19:13

Så bra du er frisk igen da! Jeg vil og besøke barn på barnehjem..heldig du:) driver forresten å skal bestille biletter for tida..tenker jeg kommer sånn ca 12 mars hvis det passer..eller det blir vel 13 før jeg kommer frem da...har bare ikke blitt helt enig med meg selv om jeg gidder å lete veldig etter billige biletter eller om jeg bare gjør det enkelt...men det er nok ikke lenge før jeg bestiller nå i alle fall..gleder meg no helt vannvittig..men har funnet ut at jeg er nødt til å være veldig flink student sånn før jeg drar da..men det skal jeg klare! syns der er veldig flink til å oppdatere, og det er så gøy å lese å se blider av det du gjør og sånn! savner deg vennen:)

Ingunn

10.okt.2007 kl.19:14

ops!glemte forresten å skrive navn da..

tante Eva

11.okt.2007 kl.15:42

Hei Ellen

Utrolig koselig å følge dine spennende dager.

Husker besøket i Cuenca som om det var i går

Kos deg med varmen om dagen, her går det virkelig mot høst nå.

Klem

Heidi

11.okt.2007 kl.21:41

Du reiser rundt og opplever masse. Vi sitter her i kalde nord og venter på snøen. Kos deg:)

Mormor og Beste

11.okt.2007 kl.22:46

Fint å kunne følge med deg.Vi er vel hjemme fra Baltikum og Polen. Fin tur. Vi plages nå med høstsnue som er vanlig her. Ha det bra! Glad i deg.

Gunnar

12.okt.2007 kl.17:54

heisann

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits