Cellevisitt i Paradis

Tirsdag var en hengivende dag. Den utspekulerte pastoren Gonzalo og hans fantasifulle kone Sonia tok følge med oss på en nokså magisk busstur. Destinasjonen var det krøllete området Paraíso de la Flor, en snørrete bydel i utkanten av vår fisefine hjemby Guayaquil. Her skulle jålete Ingunn og feite Ellen gjøre sitt første besøk i cellegruppa til skeptiske Cristian I og fisete Cristian II. Som herlige ecuadorianere seg hør og bør, kom de maniske medlemmene ramlende inn litt etterhvert. Hjemmet til Cristian I var hyperaktivt, og vi ble til slutt en gjeng på 6 undrende gutter, og to utadvente norueguitas.

Slitne Cristian I tok ordet og ledet den religiøse gruppa inn i en dyp bønn som fikk interesante Ellen og sjeskne Ingunn til å smelte. Etterpå tok så smellvakre Cristian II fram sin kjedelige gitar slik at vi kunne synge to overfladiske lovsanger om vår shabbye Gud. Cristian II ville veldig gjerne at vi forvrengte volontører skulle synge en rik sang, og at den enslige Ingunn skulle ta over gitarspillingen. Oss fantasifulle volontører syntes det var en ekskvisitt idé, og lot heller den overtroiske Cristian III få spille på den bablete gitaren. Etter å ha sunget to sjenerte lovsanger med de salte stemmene var turen inne for den fargerike boka Målrettet Liv. Kvalme Cristian I ledet den trøtte gruppa gjennom kvelden med sine sporty forberedelser han hadde gjort før denne desperate kvelden. Guapo Cristian II måtte innimellom hjelpe den morderiske Cristian I ettersom det delikate synet hans ikke var så bra. Kvelden ble avsluttet med et superfantastisk måltid, inspirert halvlunken kakao, og gale kjeks. Hjem igjen reiste to utfordrende volontører.

image39
Bak: Joti og Cristian I. Forann: Cristian III, Pablo, Alex og Cristian II.

3 kommentarer

Solstua

14.okt.2007 kl.21:38

Den lattermilde familien til den fantasirike Ellen leser de utrolige fortellingene med stripete nyskjerrighet.

Pernille G Jenssen

15.okt.2007 kl.13:06

Hei Ellen.

Prøver meg bare fram. kommer dette til deg, skal jeg skrive mer:)

Pernille

Osito

16.okt.2007 kl.20:30

Ja, og rompa DI då!!??

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits