Fotballturnering

I dag har vi hatt besøk av en hel gjeng! I forbindelse med Martin Luthers fødselsdag (eller noe i den duren) må jo de lutherske menighetene i byen feire. Dagen i dag var det storslått fotballturnering i vår egen bakgård. Sonia, Kathy og Evelyn Celi overnatta, for vi måtte opp klokka 6 for å begynne å lage mat. Endelig fikk vi prøvd den typisk ecuatorianske "encebollado," ja, nå vet vi til og med hvordan vi skal lage den.  
image52image59
Masse fotballglade gutter stilte opp, men vi klarte nå å stable på beina to damelag og! Kampene varte i den lange og det breie, og da vårt lag "Las niñas de tus ojos" møtte kvinnene fra "Nueva Jerusalén" ble det uavgjort 3-3. Etter nok en lang ventetid med guttekamper, møtte vi igjen disse harde kvinnene, men nå slo vi dem ned i fotballstøvlene! 9-4 tror jeg resultatet ble. Vi er altså offisielt Guayaquils lutherske kvinnemestere i fotball! 
image54
image56


Bortsett fra sport og kamper har det vært en koselig, solrik dag, med masse morsomme, kule folk. Og vi gleder oss til fortsettelsen i morra, da premiene skal deles ut :)
image57image58

3 kommentarer

Sjur

28.okt.2007 kl.13:02

Jeg har alltid visst at du har et spesielt talent for fotball, Ellen! Skjønner jo at du måtte til Sør-Amerika for at det skulle slå ut i full blomst.

Joel

28.okt.2007 kl.13:31

skjønne at e på feil side av kloden. Hils masse te Evelyn og Kathy og gratuler de med seieren fra meg!!

Ingunn

29.okt.2007 kl.18:45

Heia Ellen! Du er min fotballhelt:)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits