En innholdsrik dag

Så var det tid for dag to av den store feiringen. Det er forresten reformasjonen vi feirer, og ikke Martin Luthers fødselsdag :p Det var invitert folk til en ekstra spesiell gudstjeneste i hagen vår, og det var masse folk!! Ekstra koselig var det at lille Ruth Elizabeth, som bor her på Centro Luterano sammen med oss, ble døpt. Her er pastor Gonzalo, faddere Josue og Ruth, stolt storesøster Yessenia, lille Ruth, foreldre Esmeralda og Antonio, og slektninger av Antonio.
image62
Etter gudstjenesten var det pokalutdeling og show. Masse forskjellige folk hadde meldt seg på med innslag, og da de spurte oss om vi kunne gjøre noe var vi så dumme at vi sa ja. Så den siste tiden har vi øvd oss støle på en egenkoreografert paraply dans til en sang på Swahili. Flaut, men god stemning!
image61 image65
image66 image60 
Ikke all underholdning var like spennende, det syntes i hvert fall ikke Cristian I og Cristian II :p

Selv om det ikke var Martin Luthers bursdag, så var det Jotys 23års dag! Så vi kjøpte like godt med oss den største kaka vi fant, og joina gjengen til Paraíso etter festen. Der ble det kyllingmiddag lagt fra scratch, og Ingunn fikk prøve seg som slakter. Her har du Joty som har kake i lange tider framover... En lang, innholdsrik dag - veldig gøy :)
image63 image64  

2 kommentarer

Siri

30.okt.2007 kl.12:46

Hei sveis!

Det er saa moro aa lese paa bloggen din, det ser ut som du har det som plommen i egget :) Jeg har det ogsaa bra her i Antsirabe. Naa er vi snart ferdig med praksisen, saa da venter ",( ukers ferie. Konge :) Keep up the good aork med aa oppdatere bloggen, og hils Kaare :) Klem

israel

30.okt.2007 kl.18:41

Hola mi amor! yo te quiero mucho. vos eres la mas hermosa chaica en el mundi, solo una palabra para escribire, vos eres increible

besos grandes de mi parte

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits