Fange i mitt eget hjem

Skulle ta meg en lur her om dagen, etter å ha sovet dårlig på natta. Plutselig driver Ingunn og roper utenfor, og ber meg åpne utgangsdøra. Det viste seg å ikke være så lett, døra hadde nemlig gått i vranglås, og så brukket. Etter mye om og men, gikk fremdeles døra ikke opp. Jeg var innelåst, Ingunn utelåst. Forberedte meg på at mitt resterende Ecuador-opphold ville bli innelåst på Centro Luterano, og priste meg lykkelig over at det er mulig å smugle inn mat gjennom gitteret på vinduet.
image67  image68
Til min store redning kom det er stor mann klatrende på en skummel stige opp og inn i stuevinduet. "Jeg er her for å redde deg!" Det var ikke (heldigvis - hadde vært flaut for meg) så lett for han heller å få opp låsen, så til slutt måtte den brytes opp og skrus av.

Dagen etterpå følte jeg meg enda bedre, tryggere, og avslappet da dusjen tok fyr. Josue (som var fadder i dåpen) kom stormende ut i et lite håndkle, og vi måtte trå til med brannslokkningsapparat og greier! En plastikkdings som er montert for å varme vannet hadde tatt fyr, det var flammer, masse røyk, smeltende plast, ja, ikke no småtteri! Hele stedet lukta svidd plastikk i lange tider. Konsekvensen av dette ble like godt at sjefen for gjestehuset bestemte seg for å kutte alt varmtvann, for hun er en bekymret liten dame som ikke vil at vi skal brenne opp. Jeg gleder meg til 7 måneder med iiiiiskalde dusjer...

4 kommentarer

Heidi

01.nov.2007 kl.20:56

Dere får jommen med dere mye:) Nå er det november her og vi venter bare på snø og skigåing på fjellet. Dusjen her er varm!! Stor klemz fra mamz

israel

02.nov.2007 kl.00:09

ayayayayayaya, que pasa!!!!

Mormor og bestefar

02.nov.2007 kl.19:48

Dere er med på mye rart! Veldig koselig å høre hva dere er med på og opplever. Vi reiser på Sørlandet og ordner med hytta før vinteren. Tror ikke det blir bading, for det er kuldegrader om natta.

Ha det bra fortsatt! klem!

Joel

04.nov.2007 kl.22:57

denne bloggen e god underholdning. rett og slett!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits