Vår lille familie

Det er på tide å introdusere skikkelig vår lille ecuadorianske familie, familien Quiridumbai. Inne på området til Centro Luterano bor vaktmester Esmeralda med sin datter Yessenia på 9 år. Her har de to bodd alene i mange år, men i vinter ble hun gift med vårt lyspunkt og vår latterkrampe i hverdagen; Antonio. Takket  være Toño har vi driti oss ut med en paraplydans forann hundre mennesker, fått en krabbe som kjæledyr, og ikke minst fått oss et tantebarn, lille Ruth Elizabeth på 3 måneder.

Her er Ruth og krabbemiddagen vår her om dagen, og det femte medlemmet av familien: Oso. Han skulle jeg gjerne sett under 5 meter jord, da hans eneste mål i livet er å bjeffe tidlig på morran. Ellen drømmer om mord, mord, mord.
image71 image73
Var på søndagtur til Malecón med hele familien, hvor vi kjøpte paraplyer til det forykende showet vårt. Jeg følte meg som en mor der jeg gikk rundt og bar på Ruth på magen. Egentlig er ganske god følelse... Hmmm, kanskje jeg tar med meg en suvenir hjem? Har fått kommentarer på at magen min har vokst..
image75
image74
Kjernefamilien, eller hva?

4 kommentarer

sexy ingo

07.nov.2007 kl.18:05

er en himla god ertattningsfamilie ja, og du å morro vi har det:)

Synnøve

07.nov.2007 kl.18:23

Ja, dette kledde du! Men, du kan godt vente litt. Jeg anbefaler at du LÅNER en stund til:))

Maria Susort

08.nov.2007 kl.11:36

hehe..Ulldotten Oso:p, enig med deg at den gjerne kunne vært lagt død. Kjekt å se bilder:)

08.nov.2007 kl.15:08

Pff.. Du e berre sjalu fordi ho e opptatt og ikkje du!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits