Daddy Yankee

image84
Reggaeton KONGEN, Daddy Yankee, hadde på lørdag konsert i min hjemby Guayaquil! Var en stund redd for å ikke få med meg konserten, da det så ut at ingen ville bli med meg, og reggaeton ikke er en type konsert man går alene på. Kort fortalt - reggaeton er en type latinomusikk som gjerne har dobbel betydning, der garantert en betydning er ganske nasty .. Og en type dans som kan være ganske dirty.. Men jeg kan ikke for det, musikken er KUL! Til slutt, tre timer før konserten, fikk jeg med meg en fyr jeg egentlig ikke kjenner så godt, og vi reiste avgårde. Daddy Yankee var i storform, og jeg er fremdeles i kjempehumør etter å ha fått med meg ÅRETS konsert.

5 kommentarer

ingul

21.nov.2007 kl.14:19

yheee, daddy...takk edison som ville være med:)

PiTA

22.nov.2007 kl.15:02

Du tar med deg en ukjent søramerikaner til en konsert med dirty musikk og dirty dans? Kjenner jeg begynner å bli litt bekymra for deg lilsøs!

B

23.nov.2007 kl.12:03

Ganske nasty betydning. Ganske dirty dansing. Misjonærlivet høyres digg ut gitt :)

Andreita Paolita

09.jan.2008 kl.16:08

MUERTE AL REGGEATON!!! HEHEHE

christopher

13.jun.2008 kl.10:16

eh hehe, ja helt enig at noe kan være litt dirty, men daddy yankee e bare drit digg, eg elsker han, han lager de beste sangene i hele verden

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits