GUS-rapport

1. Rapportperiode: tja, denne helga, en fin liten tur til Cuenca.
cathedral
2. Mottatt siden sist: Mange gode, våte kyss og klemmer, da vi har møtt våre kjære i Cuenca igjen.

3. Hva vi har gjort siden sist: Nei assa, vi reiste til Cuenca på torsdag, tok rekordkort tid, ca 2 1/2-3timer, da vi satt på med råkjører-misjonær Kjetil. Vel framme fikk vi deilig middag av eks-misjonærekteparet Toppe, som har blitt som besteforeldre for oss. Ellers bodde vi jo med Miriam og Therese, tidligere GUS-jenter som har vendt tilbake til salmonellatilværelsen. På ettermiddagen møtte vi GUS-teamet (se bilde)!! 5 supre jenter som nå har forflyttet seg til Quito. Vi har vært ute og dansa (brudd på GUS-kontrakten, men vi er i hvert fall ærlige om det!), vært vitne til et heftig slagsmål, og kost oss i Parque Calderón.

4. Takke og bønneemner: Takk for at vi får være her i Ecuador. Takk for GUS og GUS-teamet :) Be for helsa til Ingunn og Ellen, som sliter med henholdsvis diare og forkjølelse.

5. Spørsmål til andre: Har alle det bra??

6. Hvordan den enkelte har det:
Ingunn: løs mage preger mine to siste dager. noe som er helt nytt for meg. ellers så har var det godt med en lang helg i cuenca,der jeg bare kunne slafse rundt og nyte livet i parque calderon. ellers så var det godt å bo i reidunhuset, der alle tok så godt vare på oss, familien toppe er bare toppe:)
Elena: cuenca var kjempekjekt, jeg hadde det veldig gøy! Litt forkjøla og slapp nå, gleder meg veldig til å reise til Brasil på fredag, og til å få besøk når jeg kommer tilbake til Ecuador!

7. Humorpunkt: En kompis i Cuenca, Israel, kom og møtte oss en dag, og var så snill at han ville kjøre hjem GUS-Ida Mari, som bodde langt utti gokk. Israel snakker og snakker og hvor frustert han er over at folk kjører så forferdelig i trafikken, og skryter av at han selv er så flink. "Hvor lenge har du hatt lappen da?" spør Ingunn, og Israel svarer at han har faktisk ikke lappen... Hm... I et lite kryss sniker en bil forann Israel, når han egentlig har forkjørsrett, og han legger seg på tuta. Ingunn ber han roe seg ned, men han går ut av bilen, og det samme gjør den andre sjåføren. Sekunder etter er det en skikkelig slåsskamp på gang. Det fant ikke vi oss i, så stakk av, og det siste vi så var at Israel satt oppå den andre fyren, midt i gata.. Nå sitter visst han andre inne :p

GUS-gjengen - Åse Mari
gus
Kristin misjonær, Sigrid eks-misjonær, og Silvia eks-misjonær
fruene

5 kommentarer

27.nov.2007 kl.15:52

recuerda que tus raices son de Noruega, prohibido solo pensar en otro lugar no debes mirar a chicos mas alla de solo ser amigos. Yo tu mama

janne

27.nov.2007 kl.16:34

Så gøy med ein ekte GUS-stilinnlegg:) fortsett med det:)

Lasse Bror!

29.nov.2007 kl.05:01

WOW! Maa inromme at dette er forste gang jeg har vaert ordentlig inne paa siden din og lest masse og det hores kjempe bra ut! Hores ut som du trives kjempe mye og at skjer mye rare ting der. hehe. men det er jo bare kult! Snart reiser du jo til Brasil foer familien, minus meg:( kommer ned til deg. Skal definitivt bli fast leser her for dette var kult!Smask!

Mooor

29.nov.2007 kl.21:28

Ha en flott tur til Brasil. Vi gleder oss veldig til å komme. Vaksinene er tatt og vi tenker på hva vi skal ha med. Melkesjokolade??Gøy med Lasse. Han burde ha vært med han også. od tur.

Mormor og bestefar

29.nov.2007 kl.22:11

Hyggelig å høre fra dere. Du gjør det så levende at vi føler vi er med på hendelsene.Vi har det bare godt! Litt glatt og 5 cm snø som normalt i vinternorge.Vi ønsker dere god tur til Brasil! Vær forsiktig! Vi tenker på dere!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits