Muito legal!

PC020025
Brasiiil! Tid for ferie, og tid for min etterlengtede tur til Brasil. Reiste med Ingunn til Lima paa fredag kveld, og mens hun reiste videre til La Paz, dro jeg til Sao Paulo, og derfra til Florianópolis :) Her er jeg paa besok hos Rafaela, ei venninne som bodde i Bergen i fjor. Ble helt forelsket i landet da jeg satt paa flyet, det er helt nyyydelig her! Veldig facinert av spraaket, forstaar endel fordi jeg kan spansk, men det er vanskelig aa henge med i svingene. Men takket vaere en forskuddsjulegave fra Ingunn (portugisisk lommeordbok) og hjelpsomme venner er jeg nok snart er klopper i portugisisk og!! I dag har jeg vaert i kirken, og saa reiste vi en gjeng paa stranden.

Typisk brasiliansk (forelopig liste):
- mini-bikini
- gutter med stereoanlegg i bilen som parkerer et sted for syns skyld, og prater ¨viktig¨i telefonen mens dama staar bak bilen og danser (hadde saaaaaa lyst til aa ta bilde!)
- is-buffet: du plukker is og tilbehor selv, og betaler kilopris til slutt. NAM!

Fortsettelse folger...
PC010012

8 kommentarer

ingul

03.des.2007 kl.16:30

que rico, toma mucho sol para mi tambien porque aqui en sucre hace mucho frio. y la altura casi me mata..jejekos deg masse og bli knall brun:)besos de la chica chola de bolivia:)

Heidi

03.des.2007 kl.18:22

Heia Ellen og Brasil:-) Du blir stadig vekk forelsket. La det bli med land og gutter på under 4 år. Spis masse god is og kos deg!!

Sjur

04.des.2007 kl.18:04

Gleder meg til å komme på besøk. Har tenkt å lære portugisisk uka etter at jeg har lært spansk. Går det greit at du er min privatlærer? Var forresten i Spania i helga og øvde litt (si gracias cerveza osv)

leandro

05.des.2007 kl.17:42

hei girl. skal vi treffes i sao paulo, korti kommer du ? kor skal du bli? har du noen telefon nummer???????snakkes

09.des.2007 kl.20:41

hola mi amor!!!nå skal e fortelle deg hva som har skjedd. ja er foresten tilbake på centro luterano, digg med sol og varme. Oso er forsvunnet, vært vekke en uke. så du kan bare juble i brasil. Det går bra med yessenia, måtte vise sympati da. kos deg masse, og nyt livet.tok i går å sykla camino de la muerte, e overlevde:) var utrolig gøy, men slitsomt. Ingunn med 5 andre gutter, ja e lå bakerst. men gøy var det:) nyt sol og varme, gutter i speedo..RICO

PiTA

10.des.2007 kl.18:12

EeZzZ!

gabriel

11.des.2007 kl.15:42

hola mi vida! se que ya no quieres bailar conmigo? ahora solo bailas samba! ya cuando hacemos para a bajo?? espero verte pronto te quiero chau!

TANTE-TANTE JORUNN

14.des.2007 kl.19:08

Heia Ellen.Tenker du gleder deg til familien kommer på julebesøk. 20. reiser jeg til Bergen. Blir til 3.dag.

Søndag kommer Tulla og Olav på det vanlige førjulsbesøket. Aashild kom igår. Ønsker deg en riktig god og koselig varm jul (her minus 10). Aashild hilser.Masse klemmer fra tantetantene Jorunn og Aashild

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits