Da jeg traff Jesus...

PC110153
En nyyyydelig by! Min sjel gledet over endelose vakre strender, bygninger, mennesker, fjelltopper og landskap, og kamera knipset i ett. Her er et oversiktsbilde fra sukkertoppen, med utsikt til Copacabana. Her var vi skikkelige turister, og meldte oss paa en guidet tur som tok oss med til alle de viktige attraksjonene, som sukkertoppen, Kristusstatuen, og Maracana fotballstadion. Det var oss tre, og en middelaldrende peruansk mann som var fryktelig selskapssjuk som var med paa turen, og vaar flotte guide Fatima (som by the way ikke er fra Pakistan).PC110188
Jesus tok imot oss med aapne armer!
PC100132
Idyll paa Copacabana, verdens mest beromte strand.

Typisk Brasil:
- Aa av en eller annen merkelig grunn gjore om engelske ord som hip-hop, kickboxing og McDonalds til hippi-hoppi, kikkiboxing og MacciDonalds. Hysterisk morsomt!

Det var alt for naa, skulle egentlig vaert paa god vei til Quito, men flyet mitt er 6 timer forsinka, saa jeg sitter paa VIPLoungen paa flyplassen i Lima. Aldri saa kjipt at det ikke er godt for noe - der var i hvert fall bloggen oppdatert!

4 kommentarer

tante tante aashild

18.des.2007 kl.10:18

kjære ellen det var nydelige bilder

GOD JUL

HILS KLEM

FRA TANTE TANTE AASHILD

Mormor og Bestefar

18.des.2007 kl.21:43

Koselig å høre fra deg på din fantastiske reise. Du har hatt annet vær og temperatur en hva vi har. Stabilt 10-12 kuldegrader. Lite snø men rim i trær og mark, så julekort-stemningen er i orden. Gledelig jul og kos deg med gjestene!

tu amor en guayaquil

19.des.2007 kl.03:55

mi amor!!!!¿donde estas? Guayaquil te extranja mucho, y yo.gjett hvor e sitter naa, paa flyplassen. detta himla flyet er forsinket 1 time...aaaaaaaaa e e ikkje saa bli naa, men maa ta meg sammen, for e gleder me jo te aa se bjornar...jaja. kos dokken i jungelen og paa turen, saa sjaaast vi snart;)

TANTE-TANTE JORUNN

19.des.2007 kl.20:01

God jul til hele familien fra et kaldt Kongsvinger, reiser til Bergen imorgen. Der er det ikke så kaldt.Kos dere-Klem fra tante Jorunn

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits