O besøk med din glede!

Nå må jeg vel legge ut et innlegg, har på følelsen av at det sitter litt slekt hjemme som lurer på om besøket i det hele tatt har kommet frem. Det kan jeg bekrefte at de har gjort, og har nå vært her i godt over en uke! Jeg kom til Quito fra Brasil 11 timer forsinka, og noen timer senere kom mamma, pappa, Gunnar og Pita. Et veldig koselig gjensyn :)

Den første dagen brukte vi til å være skikkelige turister i Quito, og her er vi på Mitad del Mundo, med en fot på den nordlige, og en fot på den sørlige halvkule.
ecuador

Etter endelig å ha fått all bagasjen, reiste vi videre til Baños, et koselig lite sted hvor vi fikk fiksa oss en jungeltur. Dessverre ble jungelturen noe redusert grunnet svært store nedbørsmengder, men vi hadde det fint vi!
jungel

Så bar det videre, til Cuenca og jul. God jul alle sammen! Nå vil Gunnar ha datan min, så da er det vel bare å gi etter.. Uvant å ha familien her, spesielt å være den som må ordne opp og ta ansvar for alt. Men de er ganske skjønne da. Mamma er storfacinert over absolutt alt hun ser "Åh, se Petter (vekker Petter på bussen) TO BLADER INNTIL HVERANDRE!!" Og Gunnars standardkommentar er "Det koster jo INGENTING!"

4 kommentarer

Siri

26.des.2007 kl.19:54

Nå var det vel på tide å legge igjen en kommentar her. Jeg er ofte innom og leser, men det er ikke alltid jeg rekker å legge igjen bevis på at jeg har vært her:) Så koselig med besøk i jula da Ellen! Herlig familiebilde :) Kos dere masse i varmen! Her er det kaldt, snø og skikkelig julestemning! Stor klem

Mormor og bestefar.

26.des.2007 kl.21:48

Fint å høre fra deg! Vi har en stille og fredelig julefeiring, litt anderledes enn ved ekvator. Fikk litt snø i natt, men nå er det mildt og glatt i Kvaestubben.Ha en fortsatt fin julefeiring, og hils alle gjestene!

leandro

28.des.2007 kl.02:54

hei, saa kjekt at du har kommet, forsinke, men i trygg

hande til Peru, saa godt at du likke seg i BRasil, veldig kjekt aa faa besoekke av deg her. haaper at du har en finn 2008..klems.. besos

Eva Randi Rønsen

30.des.2007 kl.18:23

Kjekt å se deg sammen med familien din. Flott at du trives og har det bra. Ønsker deg alt godt for 2008 og en god fering av årsskiftet.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits