Mer enn bare turister...

Det blir mye turistting når man har besøk. Kjøpesentre, markeder, flotte utsiktsplasser og parker. Det er kjekt å være guide på sånne ting, men når vi nå reiste fra Cuenca til Guayaquil var det viktig for meg at familien min fikk møte noen av de menneskene jeg har blitt så glad i her, og besøke noen av de stedene der jeg trives så godt. I går tok vi derfor to humpete busser til Paraíso de la Flor.
caminandoparaiso
Her går vi opp en av gatene, sammen med Gabriel. Vi reiste hjem til Sonia og Gonzalo, og alle syns det var veldig koselig. Pappa prøver seg frem på spansk, og med de få ordene han kan skaper han en connection. Mellom en norsk prest og en ecuadoriansk pastor i slummen. Vi skulle egentlig bare innom en liten tur, men Sonia lagde deilig middag til oss, og vi ble sittende og spille kort. Så fikk vi besøkt kirken Arca De Noé, der Gonzalo er pastor. Det er den menigheten som virkelig vokser her i Guayaquil!
arcadenoe
Her låser Gonzalo oss inn i kirka. Et enkelt lite sted, der innholdet i det som skjer er viktigere enn innholdet i selve kirkerommet. Utenfor kirka møtte vi også en gjeng, bl.a. vår gode venn Joty fra prosjektet, hans søster Sonia, og en gjeng med livlige barn. Nå kan jeg si meg fornøyd, jeg har fått vist familien min hva jeg brenner for nå, og hvorfor jeg har det så bra her. Det er her hjertet mitt ligger for tiden...
hengingiparaiso

9 kommentarer

tante tante aashild

28.des.2007 kl.13:42

hilsen fra meg til dere alle

ingul

28.des.2007 kl.15:24

aa som e saver paraiso aa folka. og du da. er her i baños, kom i gaar kveld. regner med aa bli her noen dager. rekker nok ikkje aa komme oss til montañita til nyttaar. ha en herlig siste dag med familien.smaks og besos

Sjur

30.des.2007 kl.20:46

Besøket i Paraiso var topp! Så mange flotte mennesker (både ecuadorianere og norske) som vi har møtt på 14 dager, takket være Senorita Elena! Nå er vel ankommet hjemlandet uten komplikasjoner.

Heidi

31.des.2007 kl.17:52

En fantastisk julefeireing er over. Forstår veldig godt hvorfor du trives så godt. Vi har fått mange gode minner og vet nå hvordan du har det. GODT NYTT ÅR fra mams.

Eva og Camilla

01.jan.2008 kl.19:46

Ønsker deg et riktig GODT NYTTÅR Ellen.Det er fint å få følge med deg fra sofakroken hjemme. Første dag i det nye året, så snør det lett.

gunnar

01.jan.2008 kl.21:00

hei det var gøy i Ecuador savner deg

Mormor og bestefar

04.jan.2008 kl.22:14

Godt nytt år Ellen, og lykke til med arbeidet videre! Fått lit snø i dag, og mer skal komme. Det hører til når vi bor i Norge. Glad i deg!

B

07.jan.2008 kl.04:48

Enda en kommentar. Stakkars dej.

PiTA

07.jan.2008 kl.13:13

TUSEN takk for en strålende tur, Elli! Var fabelaktig! Gleder meg til du kommer hjem igjen, så får hengt litt, uten fossilene:)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits