Regntid i Guayaquil

regnhusJanuar, det er sommer i Ecuador, men det betyr ikke bare sol og varme. Det betyr nemlig også regntid! Og når det regner her så pøser det virkelig ned. Det er som en kran skrus på, og du blir klissvåt på få sekunder. 

En dag i forrige uke var jeg og Ingunn med Banner fra menigheten for å besøke ei dame som bor i et falleferdig hus i slummen. Banner elsker å hjelpe folk i nød, og hans hjertesak nå er at vi skal lage et nytt hus til denne familien. 

regnoppsamlingDa vi skulle gå av bussen, begynte det å regne. Skoene mregnellenine ble tatt av strømmen, og jeg måtte vanne i vann til knærne for å nå de igjen. Etter få minutter var vi gjennomvåte, og etter det hadde vi det egentlig bare gøy.

Der vi var på besøk er ikke vann gratis, så de må selvfølgelig benytte seg av enhver mulighet til å samle seg opp litt vann..

4 kommentarer

ingul

14.jan.2008 kl.23:14

livet som volontør e bra:) alt vi opplever:)mi amor elena, te voy a extranjar mucho

Heidi

16.jan.2008 kl.21:54

Tro det eller ei. Det er nesten regntid her også. All den fine snøen. Først var det måking. Så ble det is og glatt. Regn, regn, regn og borte var den.

Heidi

16.jan.2008 kl.21:54

Tro det eller ei. Det er nesten regntid her også. All den fine snøen. Først var det måking. Så ble det is og glatt. Regn, regn, regn og borte var den.

Sjur

18.jan.2008 kl.10:15

Jeg foretrekker ecuadoriansk regn, det er mye varmere enn norsk. Jeg tror jeg har oversatt Ingunns spanske kommentar og skjønner at det blir litt trist nå som hun reiser til Norge. Godt du har mange gode venner i Guayaquil!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits