Ingunn

ingunnIngunn, jeg lovte deg en gang et innlegg. Dette innlegget er til ære for deg. (sorry til dere andre for litt internhumor..)

I går, de repente, var plutselig dagen, planificado de antemano, kommet. Jeg måtte chequear mi calendario, men det var virkelig 17 januar. Dagen da du skulle reise, og a partir de hoy er jeg her i Guayaquil uten deg. Men dette er faktisk ikke et minneord.. Livet som volontør i Ecuador har vi nå delt i over 4 måneder, og det har vært en fantastisk opplevelse! Alt vi har gjort... Jeg blir her litt lenger jeg.. Du er en super jente, hechura de Dios! Bjørnar er en heldig (og litt spesiell...) fyr.. Lykke til i jobb og alt som venter i tiden framover!! Vamos a cambiar el mundo!
love
Seeee så fine avrundede kanter :) Dette er ikke meg og en tilfeldig strandgutt, men det vakre paret Ingunn og Bjørnar.. Sukk..

4 kommentarer

ingul

20.jan.2008 kl.15:39

hechura de dios ja:) en tåre renner..men nå e e heime. takk for alt det mi har gjort sammen og opplevd.lykke te me resten. skal ha deg med i bønnene

Sjur

21.jan.2008 kl.10:17

Finnes det noe bevis for at det ikke er deg og en tilfeldig strandgutt? Hilsen pappa

B

24.jan.2008 kl.18:12

Oss e alle spesielle i Guds auge :)

miriam:)

24.jan.2008 kl.19:33

tippe d e ellen eg..;)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits