Casa Gabriel i Quito

Under karnevalsfridagene reiste jeg som nevnt med Anna til Quito, hvor vi var så heldige å få bo hos Anne Lise og Santiago, et norks/ecuadoriansk par. For to år siden jobbet hun på Casa Gabriel, et kristent hjem for gutter som tidligere har bodd på gata, hatt rusproblemer og diverse. Nå fikk jeg være med Anna og bli kjent med noen av de som bor der. Utrolig inspirerende å møte disse guttene som virkelig har fått livet forandret, og som nå er brennende og frimodige kristne!

Her er det fullt karneval med Gustavo og Danielito, to av gutta fra Casa Gabriel, og lille Martin.
pakornet
En klissvåt og lykkelig gjeng utenfor Casa Gabriel.
casag
En av guttene som hang på Casa Gabriel, Mauricio, men som (foreløpig) ikke bodde der, bodde i parken i dette flyet. Han håpet på at han snart også skulle få muligheten til å flytte inn på Casa..
avion

6 kommentarer

Heidi

10.feb.2008 kl.22:06

Her er det ikke veldig mye karneval i gatene, men snart vinterferie og 9 dager på fjellet.Klemz fra mamz

inga

11.feb.2008 kl.12:47

så kjekt å komme inn på sia di. takk for kommentaren, ja har vært virkelig lat på den sia, men kanskje en dag e får ånden over meg:) må få ringt deg en dag snart å få høre åssen du har detsavner degbesos

miriam:)

12.feb.2008 kl.21:50

du e fremdeles myyyye flinkere paa saanne blogg ting enn oss..;p meeen bare vent..jeje;)

PiTA

13.feb.2008 kl.00:44

Følger fortsatt med deg og din blogg, så vet du det! Beklager å måtte skuffe deg med mitt kjæresteforhold, som ikke er så seriøst som man skulle tro. MEN, jeg har ikke gitt opp håpet, og har en date til Valentinesday på Torsdag! Keep your fingers crossed,baby! Love Ya:)

Magnhild Claudius

13.feb.2008 kl.16:40

hei på deg, Ellen!Gøy å stikke innom her og lese om folk som har det moro på den andre siden av jorden! Rart å tenke på at jeg faktisk skulle ha vært i Ecuador nå, men må ikke tenke for mye i de baner. Blir bare deppa da. Oslo er jo ikke akkurat like kult med slapsevær og kvisete blonde gutter. Gi meg heller en ecuadoriansk sjokoladebit...Yammie!Det virker som om Miriam og Therese er hekta nok til at de skal tilbake til Ecuador ganske snart, så da joiner jeg dem heller neste gang. Kos deg videre i Ecuaodor! Que Dios te bendiga mucho!Stor klem

gunnis

11.mar.2008 kl.18:24

synsykt tøft

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits