Día de San Valentín

Happy Valentine's Day! Her heter det día de amor y amistad - dagen for kjærlighet og vennskap.. Så det betyr at det er min dag og, hehe... Nei, jeg har ikke date i kveld, men koser meg faktisk hjemme alene, for første gang på nesten et halvt år! Men savner deg Anna, der du sitter på flyplassen i New York. Men, dette skal faktisk være et innlegg til ære for kjærlighet og vennskap, ja det er virkelig fantastisk folkens! Møtte nettopp verdens skjønneste lille familie, som jeg vil introdusere: BONICE-familien! Bonice selgere går rundt i rosa drakter og selger is til 10 cent, og jeg kjøper så og si hver gang jeg møter på noen. Men altså, i Quito møtte vi far og mor Bonice, med en liten Bonice jente og en liten en på vei.. Det smeltet virkelig mitt hjerte. Så mye godhet og kjærlighet i verden!bonice
ruthhermosaOg hvis dette ikke varmet ditt hjerte
og satte et smil på leppene dine,
så kommer denne jenta til å gjøre
det! Lille nabojenta Ruth Elisabeth,
som lyser opp min hverdag!
Verdens mest intense øyne,
herligste smil, og skjønneste latter.
Og jeg er en stolt tante Elena...

Så til alle dere der ute, livet er herlig,
fullt av velsignelser og gode folk,
så sett pris på det du har og
vær takknemlig :)

3 kommentarer

Anna

16.feb.2008 kl.22:57

Å, det var et fint innlegg Elena :) Ja, den Bonice-familien var virkelig noe! Savner du au. Feliz día de amistad (atrasado).

Ingunn

18.feb.2008 kl.22:43

Jeg er takknemlig for deg jeg:) Gla i deg! Og gleder meg vanvittig til jeg skal ut på tur! nå er det..nå er det 23 dager til vi lander i Guayaquil..kan du tenke deg!

Mormor og beste

23.feb.2008 kl.21:34

Fine ord og bilder. Skulle gjerne smakt på isen!Vi var et par dager på Gålå i fint vær. Deilig å få prøve skiene. Ha det fortsatt fint!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits