Hva er det egentlig jeg driver med??!?!

Hm, ja det var et godt spørsmål..Det skal dette innlegget handle om.. Ikke fordi jeg selv lurer på hvorfor jeg er her, men rett og slett fordi denne bloggen har handla mye om turer, ferie, og tull... Selvfølgelig driver jeg med masse tull, men hverdagen er litt annerledes. Hverdagen er UTROLIG kjekk faktisk :)

- På tirsdager og torsdag er det kontordag.. Da er det denne gjengen som sitter og skravler/jobber/soser på kontoret i underetasjen der jeg bor: Ángel, Kathy, Kjetil, Kristin, Vanessa, meg og Odd Magnus.kontorgjengen
- Mandager og onsdagser på kvelden er det prosjekt Nehemja i stua mi, som er ledertreningsprosjektet misjonen er innvolvert i, med deltakere fra fire forskjellige menigheter. Da samles ca. 20 mennesker ++ til mat, fellesskap, undervisning og bønn. Her har jeg litt lederansvar, og har hatt noe undervisning.
prosjekt
- Ellers er det ikke så mye fast.. Mitt ansvar går mye ut på oppfølging av cellegrupper, og mange kvelder bruker jeg rundt omkring i cellegrupper, som observatør, volontør, venninne, deltaker, og veileder. Og prater med leder og problemer og løsninger.. Eller så er jeg mye ute og henger med ungdommer i menighetene, spesielt i Paraíso de la Flor, hvor jeg har overnattet 3 ganger den siste uka.. Denne uka har jeg vært litt med på en feriebibelskole der ute, hvor over 140 barn deltok!
escuela

Også, som nevnt, mye tulling og henging :) jeg er nå alene nordmann på Centro Luterano, men føler meg ikke alene, og har det supert!
luisana

3 kommentarer

søster inga

24.feb.2008 kl.09:54

Mi amor, mi esposa. extraño la vida en centro lut cuando veo fotos en tu hermoso blogg. y si quiero irme en un road trip con tigo....yheeeee, o como dicen donde tu estas, jejejejejeje....te quiero ingunn

Heidi

25.feb.2008 kl.21:46

Herlig, snuppa. Det skal jo ikke bare være fest og morro hele tiden. 10% kan jo være alvor:-))

Sjur

26.feb.2008 kl.13:24

Elena, du er blitt kåret til verdens kuleste misjonærvoluntør i en spørreundersøkelse blant 2 respondenter (Sjur og pappa (som egentlig er samme person))

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits