Ingunns Guayaquil

guayaquilrompe Noen gode ting har jeg jo fått ut av mitt og Ingunns samboerskap/ekteskap/volontørskap her i Guayaquil. Jeg kunne nevnt i fleng, men jeg ønsker nå å ta opp kun en av disse tingene. Det er nemlig fascinasjonen over kropp generelt, og romper spesielt. Og det er ikke rart at denne fascinasjonen fikk boltre seg i Guayaquil, for her er det mye romper! Vi har en del mislykkede forsøk på å få dette på bilde, og kom til den konklusjon at man helst ikke går bort til folk og spør "kan jeg få ta bilde av rompa di?" Derfor blir det gjerne litt mer diskré..  (som f.eks. når det henger en ganske god illustrasjon på en dodør)

tjukkemaria


I forrige uke var dagen kommet da årets GUS team måtte reise hjem. Som seg hør og bør hadde de ganske mye bagasje, og da all plassen til Maria var brukt opp, hadde hun fremdeles en god bunke med klær. Hun nektet å legge igjen noe, og endte opp med å ta på seg 6 bukser og 12 gensere!!! Ja, uten sammenlikning forøvrig mellom de to kvinnene på bildene...

Jenter, håper dere har det fint hjemme i Norge! Jeg har det veldig fint her :)

5 kommentarer

Mams

11.mar.2008 kl.22:40

Ja, du blir vel sånn du også, når du skal hjem etter ett år!! Håper du får en super påske, med besøk fra gamlelandet:-))Mens vi står på ski på fjellet, får du avkjøle deg på strand.GOOOOOD

PÅÅÅÅÅSKE

ingunn

11.mar.2008 kl.23:54

åååååååååååååååå, takk for fin rompe:) godt å se at du har lært noe av meg;) me gusta me gusta esobesos

Åse Mari

12.mar.2008 kl.14:57

Halla Ellen..como estas? nå er vi tilbake på gus, rart, men greit. i mårrå drar vi hjem på påskeferie. blir gudd. morro å se hva du har lagt ut på sida di!:) bra bilde av Maria ja...!KOnge å se bilder fra Ecuador... me gusta mucho!

Ida Mari

16.mar.2008 kl.12:02

Hahaha!!

Kristin

24.mar.2008 kl.16:05

Go påske Ellen=) Klem

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits