Kooooooooselig besøk!

Ja, da har bloggen igjen vært uoppdatert en stund, og jeg har vært rundt omkring i vårt fantastiske land! Ingunn og Nine satte seg for få timer siden på flyet tilbake til Norge... Savner dere allerede jenter, har vært så utrolig kult med besøk av dere!! :)

Tempoet har vært på topp hele veien, jeg har dratt jentene tidlig opp fra senga, og hit og dit. Første dagen var en pangstart med besøk hjemme hos en familie i Guayaquil, kjøpesenter og norsk gudstjeneste. På fredagen reiste vi til Montañita og hadde to heeeerlige dager på stranda, med det beste været jeg noen gang har hatt på Montañita. Jentenes lysende kritthvite farge var fascinerende for solbrune surfegutter, og når du ser på dette bildet må du vel kanskje la deg fascinere selv?
Ingunn, Isidro, Nine og Alejandro.
fascinerendebein

På søndag reiste vi med Odd Magnus til Cuenca, hvor jeg og han hadde undervisinig i prosjektet på mandag, og jentene klarte seg (utrolig nok!) alene i byen i noen timer!

Tirsdag bar det videre, her var det ikke tid til å slappe av, men turen gikk nå til Baños. En turistby som kan tilby jungelturer og ekstremsportaktiviteter. En dag koste vi oss i elva med rafting, og neste dag fikk Nine sin store jungeldrøm oppfylt.
Her jobbes det hardt!
rafting
Eva, Eva og Eva i Edens hage. Fossen Hola Vida!
eva

Jaja, etter dette bar det tilbake til den deilige kysten igjen. Vi var innom Paraíso på besøk og langfredagsmøte på fredagen, og turistene fikk hilst på noen av mine venner. Jentene var gira på nok en tur til Montañita, og som den gode, turistvennlige guiden jeg er, så sier jeg bare ja jeg! Hvorfor ikke? De fikk til og med prøvd seg på surfing!

Søndag bar det tilbake til Guayaquil, og rett på storkamp mellom Barcelona og Emelec sammen med Cristian Intriago. Mandagen ble brukt til de siste innkjøp, sightseeing, og kos... Og i dag satte jentene mine seg på flyet, selvom de helst skulle vært myyyye lenger. Hvis noen lurer på om det er vits å reise til Ecuador, så ta kontakt med Nine eller Ingunn - så tror jeg dere vil få et entydig svar: de sier bare JA de!!!

Takk for besøket jenter og gutter! Dere er herlige!!
vulkan
Meg, Nine, Ingunn, vår kjære jungelsjåfør og vulkanen Sangay.

2 kommentarer

ingul

25.mar.2008 kl.21:56

que chevere con un nuevo blogg:) por fin!!!såå koslig at du har hatt besøk, skulle gjerne vært den ingunn som blei skreve ombesos y otro beso;)

Hanna

27.mar.2008 kl.16:56

Hei på du :)Så kjekt d e å lesa på bloggen din! Steike eg savne Ecuador altså, spesielt når eg ser bilder og slig ja.. men som du sa så e d kjekt her på Gus og .. :) Trur d vil bli møje spennanes undervisning denne våren. Og neste vega reise me på turné, Sunnmøre here I come ;)Hb du har d fint Ellen, godeønskertankarogklemmar t deg :)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits