Weekend med prosjektet!

I helga var det tid for prosjekt Nehemjas store høydepunkt; LEIR! Dette har vi gleda oss til i hele år, og alle deltakere med familier var invitert til det som før var misjonens leirsted; Paute, utenfor Cuenca. Helga innebar undervisning, der temaet var nådegaver. Hver enkelt tok en nådegavetest, og folk virket fornøyde med resultatet og det de lærte om seg selv. Ellers var det selvfølgelig satt av mye tid til lek, sport og spill, bål, kos, "sosialt samvær" og henging. Jeg tror alle var enige om at vi hadde en givende og inspirerende helg, og at samholdet mellom deltakerne bare har blitt enda mye bedre! :D
vickinelda
To herlige jenter og gode venninner: Vicky og Inelda
 ballong
Ballong+ lakenleken.. Visstnok en klassiker på disse leirene - og utrolig gøy!
henteleken
Ok pappa, du er flink til å arrangere henteleken, men jeg har aldri sett det ta SÅ av på bedehuset hjemme som det gjorde i Paute!
ungene
Leirens yngste deltakere: La China (Sarai - datteren til Joty og Digna) ToyToy (David - sønnen til Banner og Helen) og Ruth (datteren til Esmeralda og Antonio)

3 kommentarer

Sjur

22.apr.2008 kl.11:58

Kanskje jeg kan lage et studieprosjekt om "HENTELEKEN I SØRAMERIKANSKE KULTURER", søke støtte og få meg en tur til Ecuador igjen?

Sjur

23.apr.2008 kl.12:51

Jeg tror jeg må ha et studieprosjekt om HENTELEKEN I SØRAMERIKANSK KULTUR. Da får jeg sikkert 10.000 kroner i støtte og kommer på besøk i juni.

ingunn

24.apr.2008 kl.10:19

ska sei dei vokser dei små, og håret te kjetil å..så kjekt med leir, elena elena, te quiero mucho y venga pronto para hablar con tigo y hacer cosas divertidas:)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits