Stolt tante :)

En av de første guttene jeg ble kjent med her i Guayaquil var Cristian Intriago. Like etterpå ble jeg kjent med hans nygravide kjæreste, Raquel. Siden den gang har vi blitt gode venner, og jeg har vært masse på besøk hos dem i Paraíso de la Flor. I det siste har magen til 17 år gamle Raquel blitt fryktelig stor, og hun har gått over termin. Derfor var det i dag tid for innleggelse, og Raquel, Cristian, Cristians søster og jeg reiste opp på klinikken. Vi håpet i det lengste på en normal fødsel, men det ble etterhvert bestemt at det måtte utføres keisersnitt (virker som det er litt trend her nå for tia). Det var nervepirrende og spennende å sitte på venterommet med en kommende far, mens den unge moren lå på operasjonsbordet... Etter en stund fikk vi komme inn til dem, og hilse på den nyfødte. En nyyydelig liten gutt.
venting
Det ventende paret og den enorme magen.
stoltfar stolttante
En stolt far og en noe fomlende tante.
pato
Får jeg presentere: Patricio Xavier?

5 kommentarer

ingul

15.mai.2008 kl.10:51

gratulerer tante! ja nå kan e tenke meg du er stolt. må hilse så mye te dei fra me å gratulere dei.

Ingunn

15.mai.2008 kl.17:32

Gratulerer!Så utrolig skjønn en gutt:)Å så blei han maibarn;) det er bra!

Ingunn

15.mai.2008 kl.17:34

Gratulerer!Så utrolig skjønn en gutt:)Å så blei han maibarn;) det er bra!

Henryette

15.mai.2008 kl.17:47

Så utrolig skjønn!! Gratulerer tante Elena :)

Mams

17.mai.2008 kl.21:08

Tante Ellen!! Ja jeg tror nok det er den måten du må bli tante på:-)) Her skjer det ikke stort på den fronten. Heldigvis. Grattis

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits