Mye spennende skjer...

Det er inspirerende å se at ting skjer i arbeidet og i menighetene vi er med og jobber i:

- for to uker siden ble en ny gutt kristen i cellegruppa til Cristian og Pablo i Paraíso de la Flor. Velkommen Cristian :)
- i Daule har ungdommene for få uker siden selv startet opp ungdomsarbeid, og da jeg var det som "gjestepredikant" på lørdag var det over 50 ungdommer tilstede!
- i Cuenca har vi opplevd pastorer som ikke mener at kvinner kan gjøre noe. Ikke engang lede cellegrupper, for da blir mennene slappe. Da jeg og Kathy alene skulle lede prosjektkvelden alene på mandag opplevde vi allikevel virkelig at det var her vi skulle være. Undervisningen og diskusjonen etterpå var en velsignelse, og mirakuløst nok var vi ikke nervøse.
- menigheten Arca de Noé i Paraíso ser behov i nabolaget og arrangerer for tiden nesten ukentlige bingokvelder og loppemarkeder for å samle inn penger til avrusning, operasjoner og andre nødvendigheter. Dette er diakoni i praksis!

bingo
Bingo i Paraíso

Én kommentar

Ingunn

08.jun.2008 kl.22:15

Så fantastisk!:)

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits