Da var det over (for denne gang...)

Ja... Nå er jeg i Norge. Hit kom jeg den 18 juni. Tenkte jeg måtte legge inn et lite sluttinnlegg på bloggen som en stoor takk til alle lesere :) Hjemreisen kom litt fortere på enn planlagt fordi min kjære mormor ble syk og døde. De siste dagene i Ecuador ble derfor ganske annerledes enn forventet. Men takk til mange utrolig gode venner fikk jeg en fin siste tid også, og fikk virkelig føle at det var mange som brydde seg, ba, og er glad i meg. EN liten impuls-avskjedsfest på fredag samlet 32 av mine venner, og tårene ble mange både for min og for de andres del i løpet av kvelden. Her er jeg og min gode venn Pablo. p6130207
Min siste natt tilbrakte jeg hos min kjære familie i Paraíso de la Flor, og med gutta der ute. p6130083p6120062
Når man har vært så lenge på et sted, tilbrakt så mye tid med nye mennesker, åpnet hjertet for å lære og for å dele, så gjør det vondt når det tar slutt. Jeg er så utrolig takknemlig for den åpenheten, nygjerrigheten, varmen, omsorgen og kjærligheten jeg har blitt møtt med, som jeg spesielt merket de siste, vanskelige dagene. Det ble noe mer enn noe overfladisk, men virkelig dype vennskap som jeg kommer til å verdsette så lenge jeg lever. Og jeg er sikker på at jeg skal tilbake, før eller senere. Vet ikke i hva slags ærend, men forhåpentligvis for lengre tid enn et år.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits