Vel fremme på min beskjedne studenthybel...

Jeg er kommet frem til Alcalá de Henares, nærmere bestemt Giner de los Ríos, studenthjemmet jeg skal bo på (i hvert fall) frem til jul. Etter en natt på hotell ved flyplassen møtte jeg Mari, medstudent fra UiB, på togstasjonen, og sammen reiste vi ut hit. Byen ligger ca. 45 min utenfor selve Madrid. Etter mye rot fant vi endelig stedet vi skulle bo! Etter mange år som student har da tiden for å teste ut studenthybler kommet. Kanskje litt voldsomt å kalle det en hybel, passer vel bedre med rom. Her er det ikke veldig mye plass, men det er nytt og fint, og god standard. "Kjøkkenet" består av 2 stekeplater, to små skap, mikro og et minikjøleskap. Føler på meg at vi kommer til å spise mye ute...


Jeg var overbevist om at kjøkkenutstyr, sengetøy, håndklær o.l. var inkludert i leien, men det fant vi fort ut at det ikke var. Derfor har det blitt flere turer på Carrefour og supermarkedet, så nå er det klappet og klart både til å lage mat, sove, og ta en dusj ;)

Nå gleder jeg meg egentlig bare til å begynne på studiet for å se hva dette dreier seg om, og til bli kjent med folk og byen!

2 kommentarer

Olav (bestefar)

03.okt.2010 kl.17:17

Fint å høre at du har fått tak over hodet. Sengeklær var vel ikke så viktig, du hadde jo dynejakka. Her er det regn og surt vær. Reiser på Sørlandet i morgen. Håper på bedre jaktvær. Lykke til med start av studine i morgen!

PiiTA

05.okt.2010 kl.03:02

Gleder meg til å følge med deg her, schnuppa ! ^^

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits