Jippi, det er helg!

Nå er uke 2 av 9 i Alcalá avsluttet... Skoledagene er laaaange, vi har undervisning fra 10-14, lunsjpause, og deretter undervisning på ettermiddagen fra 16-18/19/20, alt ettersom når professorene finner det for godt å avslutte. I tillegg er undervisningen på spansk, og denne uka har professoren stort sett mumlet for seg selv. Det sier seg selv at når kvelden kommer er vi ganske slitne! Vi skal ha en test hver uke, og den foregår ikke på fredag, som jeg først trodde, men mandag morgen, slik at vi har hele helga til å lese på stoffet. Siden vi ikke hadde test denne uka, er det en dobbelt så stor test på mandag. Jippi, det er helg!Meeen! Vi har da tid til å kose oss litt og! På lørdag var jeg i Madrid sentrum for første gang, men Mari som kyndig guide. Det fikk jeg blant annet se el Palacio Real, slottet til selveste Kong Juan Carlos, som har over 2900 rom! Tenkte jeg skulle sjekke inn her en natt, de kan jo ikke akkurat nekte meg pga. plassmangel!

På tirsdag var det nasjonal fridag, pga. Kolumbusdagen. Da reiste "gjengen" igjen inn til Madrid, og gikk gatelangs i flere timer. Her er vi alle sammen på Plaza Mayor: Yanelys (Venezuela), Mari, Belén (Argentina), meg, Gloria (Colombia) og Nadia (Argentina):

Nå tenkte jeg å lese på La práctica del derecho internacional de los derechos humanos, ja, også ha det litt kjekt da ;)

2 kommentarer

Heidi

17.okt.2010 kl.20:00

Høres ut som slitsomme dager. Lykke til med prøven på mandag. Det går nok bra:-))

Ebbi

18.okt.2010 kl.09:26

Du er flink!! I dag er det mandag, så jeg tenker litt ekstra mye på deg ;)

Ser utrolig fint ut i Madrid, gleder meg til å bli guida rundt. Tenkte på da vi var i København her om dagen, gode minner! Blir bra med en ny ellen-og-ebbi-tur altså:) Bestiller billetter så snart jeg får litt lønn innpå konto!

Bonne chance aujourd'hui! (I mangel av tilsvarende spanskkunnskaper) ;)

Stor klem!!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits