Besøk, Rosenborg, og VMs beste fotballspiller!

Forrige uke var en slitsom og opplevelsesrik uke! Alt som kunne gå galt gikk vel egentlig galt. Det kjipeste av alle disse tingene var vel kanskje at jeg plutselig sto i fare for å bli kasta ut av studiet, siden jeg ikke har levert inn dokumentasjon på at jeg er ferdig utdannet jurist. Den dokumentasjonen kan jo bli ørlittegranne vanskelig å skaffe til veie, ettersom jeg faktisk ikke er ferdigutdannet jurist. Men nå har jeg nettopp fått mail om at ting har ordna seg - jeg blir ikke kasta ut!


MEN dette innlegget skal handle om det kjekke som skjedde forrige uke: På onsdag kveld fikk jeg besøk av mine herlige lillebrødre, Lasse og Gunnar! De kom selvfølgelig hovedsaklig for å besøke meg, og det var jo bare et artig sammentreff at Rosenborg tilfeldigvis skulle spille mot Atlético Madrid neste dag. På torsdag hang vi i Madrid, sightseeing, kaféliv, shopping (så langt det går med tanke på at det var guttebesøk), og en tur innom Santiago Bernabéu, Real Madrid sin stadion:


På torsdagen kom min gode venninne Gunhild på besøk fra Lyon, og sammen reiste vi på fotballkamp. Jeg skal ikke påstå å være en fotballekspert, men jeg syns Rosenborg spilte bra, og jeg syns det var fint å se Diego Forlán, selv om han var litt langt unna. Rosenborg tapte dessverre 3-0 :( Overraskende? Nja...

Her er publikum mens det enda er håp for Rosenborg

Diego Forlán (venstre) og resten av Atlético under oppvarming :)

Gutta reiste hjem allerede tidlig fredag morgen, men til tross for kort tid, var det veldig kos å se de to smågutta mine igjen! Gunhild ble helt fram til idag, og vi har kost oss masse i helga! Flere bilder fra det kommer...!

Og så: et lite rop om hjelp! Jeg skal søke om å få ta praksisen min ved den interamerikanske domstolen i Costa Rica! Da må jeg sende et motivasjonsbrev i løpet av denne uka... Tips, forslag, innspill mottas med stoooor takknemlighet!

 

4 kommentarer

Ebbi

27.okt.2010 kl.13:20

Det orner seg for snille jenter :) Jeg gleder meg til det er min tur til å komme på besøk!

Lasse <3

27.okt.2010 kl.20:35

Det var en veldig hyggelig og fin!

Tusen takk for at du viste oss byen og tok vare på oss :D

tante tante aashild

28.okt.2010 kl.11:45

Jeg følger med deg på maskinen. Martinius hjelper meg. han har oprasjonsDagsverk og pengene går til slumområdene i Brazil. ha det fortsat fint klem fra oss.

Mamz

28.okt.2010 kl.19:47

Costa Rica, verdens navle:-)) Du har sikkert masse å skrive i ett slik brev. Så ut som om dere hadde det fint forrige uke. Gutta var fornøyd.

Godt at ting ordnet seg, litt skeptisk til dette universitetet:-((

Kos deg videre.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits