Klar for avreise... nok en gang.

Juleferien har rast forbi. Det har vært en herlig måned hjemme i Norge. Ferien begynte med diverse besøk: først Kathy og Odd Magnus som kom fra Peru, og deretter Yanelys, Bojana og Irati som kom fra Madrid. Morro å vise fram Oslos attraksjoner til entusiastiske turister i 20 minusgrader!

Ellers har juleferien vært fylt med familie, mat, venner, koselig førjulsjentekveld hos Lillian, ekstremkulde og hyttetur. I nyttårshelga var jeg + en gjeng invitert på hyttetur på Tingvoll (utenfor Molde) på hytta til Odd Magnus. I tillegg til en haug med hyggelige folk, var dette vindunderet med, ms. Sofie:Men en hel måned skal da ikke gå så fort! Nervøsiteten har steget i takt med at dagene på kalenderen har minket: i morgen er dagen for avreise! Leilighet er i boks, Zaida (som jeg ble kjent med i Madrid) henter meg på flyplassen, mail med jobbkleskoden er mottatt og nøye utstudert. Jeg har gjort mye forskjellig, og vært mye ute og reist, men denne gangen er det annerledes. Jeg drar helt alene, og skal jobbe i det juridiske teamet i den Interamerikanske menneskerettighetsdomstolen!! Prøver å roe nervene ved å tenke at jeg faktisk skal jobbe med noe utrolig viktig og spennende: menneskerettighetsbeskyttelse!

3 kommentarer

Mamz

08.jan.2011 kl.22:47

Godt å høre at du har kommet vel frem. Lykke til med mandagen, første dag på jobb.

Hanna

10.jan.2011 kl.15:56

Ellen!

Masse lykke t! du e så tøff og flink, eg har tru på at dette vil gå bra :) kanskje me kan skypa ein dag om du har tid? kjekt å lesa på bloggen din, glad i deg :)

PiiTA

10.jan.2011 kl.20:31

EnjooooY! Waka Waka !

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits