Bli kjent helg :)

Har fremdeles ikke fått meg internett hjemme, men legger ut et lite innlegg allikevel. Forrige uke gikk med til lange dager på jobb, men etter å ha kommet litt inn i ting merker jeg at jeg trives godt :) Alle er veldig hyggelige og imøtekommende, og allerede tredje arbeidsdag fikk jeg i oppgave å utarbeide et prosjekt til en resolusjon i en sak. Har ikke fått tilbakemelding fra sjefen enda, så kan vel si at jeg er litt spent på den...

På lørdag reiste en gjeng av oss til Palmares, der det holdes en årlig festival med blant annet gratiskonserter. Vi fikk med oss reggaetongruppa Calle 13 på 3 meters avstand, ganske nice :)

En sliten gjeng etter konserten ;p

Vi reiste som sagt en hel gjeng, og det var såpass imponerende at vi klarte å komme oss i avisa. Så etter å bare ha vært her i en uke, er jeg allerede blitt kjendis. Ikke verst, selv til å være meg! Her er linken for de som ønsker å ta en titt:

http://www.nacion.com/2011-01-16/Entretenimiento/PaginaGrafica/Entretenimiento2652808.aspx

Bilde nr 6 er oss!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits