Pura Vida mae!!

I helga reiste 13 jenter og 2 gutter, med innleid minibuss og sjåfør, til Dominical, en liten strandlandsby på Stillehavskysten. Vi hadde det knallgøy, med strand, surfing, soling, og bursdagsfeiring for gjengens yngste: Macarena, som fylte 20 år.


Vel tilbake på kontoret måtte jeg avlegge en taushetsed, men det betyr ikke at jeg ikke kan fortelle om hvordan det er på kontoret. I femte etasje er det en haug med cubículos, dvs skillevegger mellom de ulike internsene. Rundt oss er det ulike kontorer, hvor advokatene holder til, og på kontoret ved med sitter Jorge, som er "min" advokat og nærmeste overordnede. Det er alltid mye liv her oppe, så til de grader at Jorge i blant lukker døra. Jeg deler kontor/avlukke med Luz Angela fra Colombia, men får stadig besøk av folk som er rundt og henger. Her er Freddy fra den Dominikanske Republikk på besøk. Da han hørte at jeg hadde blogg lurte han på hva som skulle til for å komme på bloggen. Det er jo ikke så mye, så nå får han ønsket sitt oppfylt :)
2 kommentarer

27.jan.2011 kl.20:55

Helgene høres utrolig artige ut. PS Jeg leser boka fra Den Dominikanske Republikk nå. Ha det fint bak skilleveggen din.

Heidi

Ebbi

28.jan.2011 kl.16:59

Herlig!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits