Montezuma

I dag har jeg vært i landet en måned, og ting begynner å gå seg til. Jeg trives godt på jobben, og det er jo ganske bra, siden jeg tilbringer hver ukedag mellom 9 og 18 (minst) her. Teamet mitt holder på å forberede en stor sak som skal opp til doms nå om to uker, og advokatene på teamet har tilbrakt flere nettet på jobb for å levere diverse utkast innen fristene. Men selv om det er lange dager og mye jobb, har vi det gøy på kontoret, går alltid ut og spiser lunsj sammen og planlegger nye utflukter.

I helgene gjelder det nemlig å nyte mest mulig alt det Costa Rica har å by på. Selve San José, hovedstaden hvor jeg bor og jobber, er i seg selv lite sjarmerende, men reiser vi bare litt bort er det mye fantastisk å se. I helga var det nok en gang på sin plass med en strandtur, denne gangen til Montezuma, som ligger nord i landet, på Stillehavskysten. For å komme dit måtte vi først ta buss noen timer, deretter ferje, og deretter buss igjen. Men på ferja solte vi oss og dansa reggaeton i baren, så tiden gikk fort ;)

Vel fremme Montezuma gikk vi tur til en foss - på skiltet står det at man må være forsiktig for mange personer har dødd der. Skiltet er oversatt til engelsk, bortsett fra akkurat den biten det...

Her har vi helgas Benettongjeng: Gaby fra Mexico, Julie fra USA/Guatemala, Luz Angela fra Colombia, José fra den Dominikanske Republikk, Anna fra Italia, Ellen fra Norge, og forann Federico fra Argentina, María Jesús fra Chile (som er redd etter å ha lest skiltet), Chiara fra Italia og Carla fra Peru.

Én kommentar

Ebbi

10.feb.2011 kl.20:59

Sol, strand og varme så deilig ut nå. Her er det snøkaos og t-banestopp som gjelder! Hehe;) I morra tar vi turen vestover til fitjar og bergen, men drømmer meg enda lenger vestover, evt sørover.. :p Savner deg!

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits