Jobb og strand - nok en gang!

Mulig det er mangel på variasjon her men... Forrige uke ble vi ferdige med sesjonene for denne gang, det var to intense, hektiske, spennende uker, med lite søvn. Mitt mål var å skaffe meg en invitasjon til Jamaica, siden min jobb stort sett besto i å ivareta dommeren fra Jamaica (den eneste som ikke snakker spansk). Invitasjon ble det vel ikke helt, men på festen jobben arrangerte, ble jeg presentert for henne, og hun sa "you are my person!" Siden det ikke finnes noen norsk dommer, og heller ingen intern fra Jamaica, fant vi ut at det var en god ide. Utrolig kul dame, som alltid stiller gode spørsmål under sakene, med introduksjonen: "I´m sorry, but I just can´t help myself!"

Carla og meg, for anledningen nokså matchende antrukket

Som nevnt, domstolen arrangerte en fest for at alle kunne bli kjent med hverandre, og for at de nye internsene kunne bli presentert for dommerne. En god pause fra jobbinga og en sjanse til å møte formelle mennesker i en uformell setting ;)

En herlig gjeng interns

Fredag tok det slutt, dommerne reiste hjem til sine respektive land, og vi kunne senke skuldrene. Lørdag tiiidlig gikk turen til Tamarindo og Conchal, to nydelige strender nord i Costa Rica, med max avslapping og soling, endelig, hele 3 uker siden sist! Jeg sovna i ett sett på stranda, og resultatet kan nå ses på en solbrent kropp.

Én kommentar

Olav (bestefar)

13.mar.2011 kl.18:07

Bra du er ferdig i retten! Skal du nå bruke resten av tiden til å skrive ferdig oppgaven? Var redd for at du var på stranden, og at det skulle komme flodbølge fra Japan, men den ble liten har jeg forstått. Ha det bra og sol deg med måte! Hilsen Bestefar

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits