En etterlengtet pause fra Costa Rica


Er inne i en litt kjip periode for tia, det er mange avskjeder og folk som jeg har vært mye sammen med i 2 måneder reiser hjem til hver sitt land. Jeg kom til Costa Rica helt uten å kjenne noen, men vi har levd så tett og intenst på hverandre, at vi har blitt en liten familie. Derfor er det ikke noe gøy å si farvel. Min chilenske venninne María Jesús, som så og si har bodd hos meg halve oppholdet, reiste hjem til Chile i dag. Hun hadde noen dager mellom siste arbeidsdag og avreise, og jeg ba om to dager fri fra jobb for å reise på langhelg til Panama.

Jeg, María Jesús, og Fernanda reiste med buss over grensa torsdag morgen, til et sted som heter Bocas del Toro. Fredag kom Julie, Chiara x 2 og Arturo etter. Det er mange små øyer som utgjør et lite ferieparadis. Vi bodde på hovedøya, men måtte ta båttaxi over til andre øyer for å komme oss på stranda.

Været i Karibien er litt ustabilt, og det fikk vi merke. Lørdagen regnet det mye, og vi holdt oss en god stund i vannet, da det var varmere enn å være på land. Litt av en opplevelse å bade i så hardt regn at du nesten ikke klarer å se sidemannen ;) Til tross for litt dårlig vær, fikk vi også litt sol på kroppen, og hadde en deilig, avslappende og artig tur.

Har prøvd å laste opp flere bilder, men internetten er litt lite samarbeidsvillig, så de får heller komme senere.

2 kommentarer

27.mar.2011 kl.19:35

Ja, nå ser det ut som om tiden for deg nærmer seg slutten også. Du har i alle fall fått venner som du kan besøke over hele Sør_Amerika. Kos deg masse.

Klem mams

Ebbi

23.apr.2011 kl.17:18

Kommer det nytt blogginnlegg fra Guatemala snart? ;) Her har vi hatt sydentemperaturer i påska, så har ikke vært så aller verst det heller;) Savner deg! Varm klem fra kure.

Skriv en ny kommentar

Ellen

Ellen

25, Rælingen

Når jeg nå nok en gang befinner meg i utlandet, må bloggingen gjenopptas. Denne gangen fra Chile, hvor jeg jobber på den norske ambassaden i Santiago. Legg gjerne igjen en hilsen!

Kategorier

Arkiv

hits